Το VOLOS TV είναι γεγονός - Με 1.99 ευρώ αύριο ζωντανά το φιλικό Βόλος – Ατρόμητος!

Στα χνάρια των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και η διοίκηση του Βόλου. Ανακοινώθηκε σήμερα (12/8) το πρωί πως το αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Volos TV! Τι είχε δηλώσει ο Αχιλλέας Μπέος έναν χρόνο πριν για το Volos TV.

Το VOLOS TV είναι γεγονός - Με 1.99 ευρώ αύριο ζωντανά το φιλικό Βόλος – Ατρόμητος!

Μετά το PAOK TV και το PAO TV, ήρθε και το Volos TV!

Κάνει πρεμιέρα μάλιστα αύριο Πέμπτη, καθώς θα μεταδώσει ζωντανά το φιλικό Βόλος – Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος

«Ο Βόλος συνεχίζει να κάνει άλματα μπροστά και το Volos TV είναι πλέον γεγονός.

Η πρεμιέρα στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανθεσσαλικό στάδιο ο φιλικός αγώνα Βόλος – Ατρόμητος.

Ο φιλικός αγώνας Βόλος – Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Livestreaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο».

Να θυμίσουμε πως πριν από έναν χρόνο περίπου, ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει:

«Ήρθαν οι άνθρωποι του Βόλου και μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείω και να δημιουργήσουν το Volos TV, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ, αλλά τους είπα να ψάξουν όλα τα δεδομένα, την πλατφόρμα που πρέπει να υπάρχει, το προσωπικό που χρειάζεται, τον σέρβερ εάν μπουν πολλές χιλιάδες κόσμος, εάν μπορεί να στηρίξει το σύστημα.

Εάν τα βρούμε όλα αυτά, γιατί να μην τους στηρίξουμε να το κάνουν;».