Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ και οι μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ έντονη η κινητικότητα για τις μεταγραφές και τη διαμόρφωση του ρόστερ. Τι ισχύει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ και οι μεταγραφές

Από τη στιγμή που έληξε το παιχνίδι με τη Γουλβς γίνεται ένας χαμός με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Όλο το ενδιαφέρον έχει πέσει στη δημιουργία της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι κινήσεις από την πλευρά των Πειραιωτών έχουν ξεκινήσει για να δημιουργηθεί το ρόστερ της νέας σεζον.

Εκτός από τους παίκτες που θα αποκτηθούν κι εκείνους που ενδεχομένως θα φύγουν (ήδη έφυγαν Τσιμίκας και Ομάρ) υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά έχει ενδιαφέρον πιο θα είναι το μέλλον τους. Μία τέτοια είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην ήταν στην πρώτη γραμμή για την ενδεκάδα, αλλά είναι ένα κεφάλαιο.

Αυτή τη στιγμή ίσως το θέμα του να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αλλά είναι ένα ζήτημα το τι θα γίνει και με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Στο ξενοδοχείο στο Γουλβερχάμπντον ο Αβραάμ μίλησε ως αρχηγός της ομάδας και έδωσε και το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκεί πολλοί κατάλαβαν ότι θα μείνει στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει δηλώσει δημόσια πως θέλει τον παίκτη, ενώ πριν φύγουν για διακοπές είχε και τετ α τετ μαζί του. Προφανώς θα του διαμήνυσε το ίδιο του Παπαδόπουλου. Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Δουλεύει σκληρά για να είναι σε καλή κατάσταση αν χρειαστεί να παίξει. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι πως θα μείνει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν, όμως, θα ξεκαθαρίσουν όλα και ο ρόλος του σε συνάντηση που θα κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι πολύ έντονη η κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας. Προτείνονται συνεχώς παίκτες στην πλατεία Αλεξάνδρας και οι "ερυθρόλευκοι" τρέχουν να τελειώσουν τις προτεραιότητες τους που είναι οι ακραίοι αμυντικοί.