Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Εμμανουηλίδης - Φιλικό με τη Μαρκό

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης (11/8) και έκανε ράμματα στο φρύδι. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό με τη Μαρκό στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Εμμανουηλίδης - Φιλικό με τη Μαρκό

Η προετοιμασία στο Κορωπί συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/8) για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ακολούθησαν πρόγραμμα με αρκετή δόση μπάλας.

Ο Ντάνι Πογιάτος ζητούσε διαρκώς από τους ποδοσφαιριστές υπομονή και να εξετάζουν πάντα τις επιλογές τους πριν πασάρουν.

Βέβαια, τα απρόοπτα δεν έλλειπαν. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος χτύπησε στο φρύδι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και αναγκάστηκε να κάνει δύο ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο πρόγραμμα, δεν συμμετείχε ο Ιωαννίδης, αφού την Τετάρτη (12/8) θα υποβληθεί σε εργομετρικά, ενώ οι Βιγιαφάνιες, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας έκαναν ατομικό και ο Χατζηθεοδωρίδης θεραπεία.

Από εκεί και πέρα στις 22 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτου του φιλικό, και αυτό θα είναι κόντρα στη Μαρκό, ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική (τέταρτη τη τάξει κατηγορία της χώρας).

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξέταζαν το αν θα δώσουν το φιλικό αυτό στο Κορωπί ή στο Μαρκόπουλο. Τελικά αποφασίστηκε να γίνει στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.