«Πρόταση της Σπαρτάκ για τον Γκιγιέρμε»

Ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα τόνισε πως υπάρχει πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον πελάτη του.

«Πρόταση της Σπαρτάκ για τον Γκιγιέρμε»

Από τη στιγμή που ο Γκιγιέρμε δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό αναπτύσσεται και φημολογία για το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος χαφ ακόμη δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και φουντώνουν τα σενάρια ότι θα φέρει πρόταση.

Στο φύλλο της Δευτέρας το "ΦΩΣ" σας έγραψε ότι ο Γκιγιέρμε θα φέρει πρόταση και τώρα ο μάνατζερ του θα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Ο Ζούνιορ Πεντρόσα με δηλώσεις του στο metaratings.ru μίλησε για ενδιαφέρον από τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον πελάτη του.

«Τη Σπαρτάκ Μόσχας: Ναι είναι αλήθεια. Η Σπαρτάκ ενδιαφέρεται για τον Γκιγιέρμε και έχουμε πρόταση για να κλείσει εκεί. Η εταιρεία μας έχει δεχθεί προτάσεις από τη Ρωσία και υπάρχει αυτή η πιθανότητα μεταγραφής στην ομάδα της Μόσχας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βραζιλιάνος στην καριέρα του συνηθίζει μέχρι τώρα να αλλάζει ομάδες ανά δύο χρόνια και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να τον χάσουν ελεύθερο. Γι' αυτό και του έχει γίνει πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Φημολογείται πως πιθανή μεταγραφή του μπορεί να φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ.