Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Δώνη

Ο εκπρόσωπος του Δώνη τα είπε με τον Νίκο Νταμπίζα και πλέον απομένει μόνο το «Οκ» του Αλαφούζου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να περάσει στην εποχή Δώνη.

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Δώνη

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας είναι ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής που έφτιαξε το ποδοσφαιρικό του όνομα στους «πράσινους» βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού αφού σήμερα, 29/05 ο εκπρόσωπός του είχε συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα όσα συζήτησαν.

Τις προηγούμενες μέρες ο Δώνης μπορεί να εμφανιζόταν προβληματισμένος όσον αφορά την προοπτική να αναλάβει τον ΠΑΟ, όμως μάλλον οι οποίες αμφιβολίες του ξεπεράστηκαν.

Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν σε δίλημμα αφού από τη μία ο Παναθηναϊκός είναι δέλεαρ για εκείνον, αφού θέλει να πετύχει σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν σίγουρος για το αν μπορεί να εμπιστευθεί τον Γιάννη Αλαφούζο. Ακόμα, αποτρεπτικό στοιχείο για τον τεχνικό ήταν το ελλιπές ρόστερ.

Όμως στο σημερινό ραντεβού ο εκπρόσωπος του Δώνη φέρεται να πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε ο πελάτης του από το Νίκο Νταμπίζα και όλα δείχνουν ότι μετά τη φυγή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Δώνης θα είναι ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας.

Το deal αναμένεται να κλείσει οριστικά μόλις ενημερωθεί για τις παραμέτρους της συμφωνίας και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα δώσει το τελικό οκ προκειμένου ο Παναθηναϊκός να περάσει και επίσημα στην εποχή Δώνη...

Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Δώνη έχει δεχτεί προτάσεις συνεργασίας από το εξωτερικό, όμως η θέλησή του να δουλέψει στον Παναθηναϊκό τον έκανε να τις απορρίψει.