Ολυμπιακός: Οριστικά η προετοιμασία στον Ρέντη

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν θα γίνει οριστικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Πότε θα παίξουν φιλικά οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Οριστικά η προετοιμασία στον Ρέντη

Είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος και φυσικά τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι σε άδεια και θα επιστρέψουν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στις 18 Αυγούστου, όπως τους έχει ενημερώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τι θα γίνει με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων»; Αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δεν θα βγει εκτός Ελλάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και οι λόγοι είναι αρκετοί. Πρώτα απ’ όλα δεν είναι απλό λόγω της πανδημίας η προετοιμασία να γίνει στο εξωτερικό όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Από την άλλη υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου και αν δεν αλλάξει κάτι, οι «ερυθρόλευκοι» δώδεκα ημέρες μετά την πρώτη τους συγκέντρωση θα κληθούν να παίξουν τον τελικό. Έτσι στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει πως η ομάδα θα μείνει στον Ρέντη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παίξει ένα φιλικό παιχνίδι στις 23 Αυγούστου. Ο αντίπαλος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αυτό είναι το σχέδιο που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Επίσης έγινε γνωστό από τον Ατρόμητο πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να τεθούν αντιμέτωπες στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό για την ώρα και το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Βέβαια σε αυτό το φιλικό υπάρχει ο αστερίσκος ότι αν Ολυμπιακός και Ατρόμητος κληρωθούν να παίξουν αντίπαλοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, τότε δεν θα γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι και οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν άλλον αντίπαλο.