Το απόγευμα ανακοινώνει προπονητή ο Απόλλων

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης κατέληξε στον προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα τη σεζόν 2018-19. Αυτός δεν είναι ο Βίκτορ Σκρίπνικ.

Το απόγευμα ανακοινώνει προπονητή ο Απόλλων

Στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση παρουσίασης του νέου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτός ΔΕΝ είναι ο Ουκρανός Βίκτορ Σκρίπνικ το όνομα του οποίου έχει αναγραφεί στον Τύπο.

Είναι βέβαιο πάντως ότι ο διάδοχος του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα είναι ξένος, πολύ πιθανό μάλιστα από τη Γερμανία.

Από τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι με τον Έλληνα προπονητή ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει τον Απόλλωνα στη Super League, επιθυμία τοy αφεντικού της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήταν να προσλάβει ξένο τεχνικό.

Ωστόσο οι συνεργάτες του τον συμβούλευαν να εξετάσει λύσεις από την ελληνική αγορά και στο πλαίσιο αυτό έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα των Γιάννη Πετράκη και Μάκη Χάβου.

Η αναζήτηση ξένου τεχνικού κράτησε περίπου ένα μήνα. Εξετάστηκαν διάφορα ονόματα και η διοίκηση κατέληξε σε αυτό που θα ανακοινώσει σήμερα.