Ολυμπιακός: Το μεγάλο πρότζεκτ «Ουσεϊνού Μπα»

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι το επόμενο πολύ μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς και η φημολογία για ενδιαφέρον Ευρωπαίων.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο πρότζεκτ «Ουσεϊνού Μπα»

Ο Ολυμπιακός έκανε το deal με τη Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος θα ζήσει το όνειρο της ζωής του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για τους Πειραιώτες η ζωή συνεχίζεται και κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Στις μεταγραφές αναζητούν τον αντικαταστάτη του, αλλά πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο στους μεγάλους της Ευρώπης ότι στον Ρέντη υπάρχουν "λαβράκια".

Ο Τσιμίκας δεν ήταν το μοναδικό σούπερ ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν είτε στο κοντινό, είτε στο μακρινό μέλλον μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος που αποκτήθηκε από την Γκαζελέκ Αζαξιό για κάτι… ψιλά και έχει γίνει ο βασικός στόπερ του Ολυμπιακού. Ακόμη θέλει δουλειά για να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά είναι ο παίκτης που έχει τα φόντα να εκτινάξει την αξία του. Ήδη λέγεται πως πολιορκείται από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Φημολογείται έντονα πως ίσως να έρθει και πρόταση για τον Ουσεϊνού Μπα. Γι' αυτόν, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και δεν είναι καθόλου απλά για όποιον θελήσει να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Πρώτα απ' όλα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι της άποψης πως αυτός είναι ο βασικός του στόπερ.

Ούτε που θέλει να ακούει ο Πορτογάλος για πώληση του Μπα και είναι ξεκάθαρος ότι δεν πρέπει να φύγει. Από την άλλη και στον Πειραιά είναι της άποψης πως το πρότζεκτ "Μπα" έχει ακόμη μέλλον και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει κάτι. Βάζουν όμως το χέρι τους στη φωτιά ότι αυτός ο παίκτης αν συνεχίσει τη δουλειά με το κεφάλι χαμηλά και την ίδια σοβαρότητα θα φτάσει πολύ ψηλά.