«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Κάρσντορπ»

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα που έπαιξε φέτος δανεικός στην Φέγενορντ.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Κάρσντορπ»

Τώρα που αποχώρησε ο Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για δεξιούς μπακ που είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών για να καλύψουν το κενό του Νορβηγού. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Ράφαελ της Λιόν και ακολουθεί ο Χιλιανός Ίσλα, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.

Στην Ολλανδία ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το όνομα του Ρικ Κάρσντορπ. Ο 25χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε φέτος στην Φέγενορντ, έχοντας 24 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Ο παίκτης ανήκει στην Ρόμα, αλλά οι Ιταλοί δεν τον έχουν στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Η Φέγενορντ στην οποία έπαιξε δανεικός, δεν έχει το "πορτοφόλι" για να τον κρατήσει και κάπου εκεί οι Ολλανδοί μπλέκουν μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, έγραψαν ότι εκτός από τους "ερυθρόλευκους", ο Κάρσντορπ αρέσει επίσης σε Μπεσίκτας, Σάλκε, Σαουθάμπτον, Νάπολι, Αταλάντα και Άουγκσμπουργκ.