Η Φενερμπαχτσέ θέλει τον Λιβάγια και του δίνει τη φανέλα με το Νο10!

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κος θέλει σαν… τρελός τον Μάρκο Λιβάγια και μάλιστα σκοπεύει να τον πάρει στην Πόλη και να του δώσει τη φανέλα με το "10".

Η Φενερμπαχτσέ θέλει τον Λιβάγια και του δίνει τη φανέλα με το Νο10!

Η Φενερμπαχτσέ έχει βάλει στο… στόχαστρο της τον Μάρκο Λιβάγια και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Κροάτη άσο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με αυτά ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Φενέρ, Αλί Κος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ο ισχυρός άνδρας της Φενερμπαχτσέ θέλει σαν τρελός τον Μάρκο Λιβάγια. Μάλιστα θέλει να τον πάρει την ομάδα της Πόλης και να του δώσει τη φανέλα με το νούμερο "10" στην πλάτη.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να αντικαταστήσει τον Άλεξ ντε Σόουζα, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν μερικά χρόνια. Οι Τούρκοι, ωστόσο τονίζουν πως η Φενέρ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή.

Στο… κόλπο φέρονται να έχουν μπει πολύ δυνατά η Μπασακσεχίρ και η Τραμπζονσπόρ. Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, όμως, επισημαίνουν ότι ο Λιβάγια βρίσκεται πιο κοντά στη Φενέρ, διότι οι οικονομικοί όροι είναι καλύτεροι και φυσικά είναι ξεχωριστό το βάρος της φανέλας.