Ομάρ: «Αυτός είναι το κλειδί για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού»

Νέο μήνυμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί με το οποίος κάνει ειδική μνεία στον άνθρωπο κλειδί στον Ρέντη που παίζει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Ομάρ: «Αυτός είναι το κλειδί για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα είναι στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού δεν τα βρήκε για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Νορβηγός μπακ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας τόσο στο ξενοδοχείο στο Γουλβερχάμπντον όσο και στα social media.

Έκανε, ωστόσο μία ξεχωριστή ανάρτηση για έναν άνθρωπο που θεωρεί πως είναι κλειδί για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον γυμναστή, Χρήστο Μουρίκη στον οποίο έχουν αναφερθεί στο παρελθόν αρκετοί ποδοσφαιριστές θεωρώντας πολύ σημαντική την προσφορά του.

Αναλυτικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγραψε:

«Πρέπει να δώσω τα εύσημα σε έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες που συνάντησα ποτέ μου στο ποδόσφαιρο, τον Χρήστο Μουρίκη. Με βοήθησες πολύ, ειδικά τις στιγμές που επέστρεφα από τραυματισμό. Δούλεψα μαζί σου και έμαθα από εσένα. Είναι ένα κλειδί της επιτυχίας του Ολυμπιακού και πολύ σημαντικός για την προσωπική μου εξέλιξη ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Μου έδινες προκλήσεις σε καλές στιγμές, αλλά και σε δύσκολες στιγμές και έψαχνες πάντα τη βελτίωση. Με εσένα, δεν υπάρχουν ρεπό και η σκληρή σου δουλειά είναι κάτι που θα με εμπνεύσει στο νέο κεφάλαιο της καριέρας μου.

Αποθεώνω τον καλύτερο προπονητή φυσικής κατάστασης. Σε ευχαριστώ και σε αποχαιρετώ, φίλε μου. Να προσέχεις τα παιδιά για εμένα».