Η Ομόνοια θέλει τον Μπρούνο

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται η Ομόνοια προκειμένου να αποκτήσει τον Μπρούνο.

Η Ομόνοια θέλει τον Μπρούνο

Ο Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε στον Ατρόμητο και μάλιστα είναι ένας προπονητής που έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Μπρούνο. Σε αυτόν οφείλεται η μεγάλη πρόοδος του Βραζιλιάνου άσου που έφτασε στο σημείο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή, μάλιστα που ο Αυστριακός κόουτς έγινε ξανά κάτοικος Περιστερίου αναπτύχθηκε φημολογία σύμφωνα με την οποία θέλει να πάρει πίσω τον 26χρονο άσο. Στον Ολυμπιακό, άλλωστε δεν έχει βρει πολύ χρόνο συμμετοχής αν και το διάστημα που έπαιρνε παιχνίδια στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Από την Κύπρο, ωστόσο, προκύπτουν τελείως διαφορετικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ομόνοια ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο κυπριακός σύλλογος μη ξεχνάμε πως είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε παίξει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες.

Σύμφωνα με τους Κύπριους ο Ολυμπιακός και η Ομόνοια βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσει ο Μπρούνο την καριέρα του στην Ομόνοια.