«Κοντά στη Φένλο ο Γιακουμάκης»

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, η Φένλο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη

«Κοντά στη Φένλο ο Γιακουμάκης»

Έτοιμος να μετακομίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φένλο, είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Μέσα από την Ολλανδία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Limburger.nl» τονίζει πως τα δύο κλαμπ έχουν προχωρημένες επαφές και βρίσκονται σε καλό στάδιο για να επέλθει η συμφωνία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σύντομα και ο Γιακουμάκης να ετοιμάσει… βαλίτσες.

Επίσης η εν λόγω ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς ο οποίος και δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα. «Δεν μπορώ να το σχολιάσω μέχρι να κλείσει η συμφωνία», ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος επιθετικός έχει καταγράψει 48 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σημειώνοντας 3 τέρματα. Ενώ, τον τελευταίο καιρό αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα, ως δανεικός στην Γκόρνικ.