Ολυμπιακός: Ο Χασάν, ο Κάιπερς και ο… Γκερέρο!

Στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα γίνει με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είναι δανεικός από τη Μπράγκα. Τι γίνεται με Κάιπερς και Γκερέρο.

Ολυμπιακός: Ο Χασάν, ο Κάιπερς και ο… Γκερέρο!

Με το παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς έπεσε και η αυλαία της σεζόν για τον Ολυμπιακό αν και εκκρεμεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες πλέον έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τέλος Σεπτεμβρίου στο πιο περίεργο καλοκαίρι, αλλά ο χρόνος δεν είναι πολύς για τους Πειραιώτες.

Στις 18 Αυγούστου επιστρέφουν οι "ερυθρόλευκοι" και στις 30 του μήνα θα παίξουν τον τελικό αν δεν αλλάξει κάτι. Κάποια κεφάλαια θα πρέπει να κλείσουν σχετικά γρήγορα για την ομάδα του Πειραιά. Ένα θέμα που θα μας απασχολήσει όλο αυτό το διάστημα είναι του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος είναι δανεικός από τη Μπράγκα και η οψιόν αγοράς που υπάρχει είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Από τον Ολυμπιακό θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί αυτό το ποσό, αλλά δεν έχουν σκοπό να δείξουν πως "καίγονται" να πάρουν τον Χασάν. Είναι μία υπόθεση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 50-50 για να μείνει στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, αφού του κάνει τη δουλειά, ενώ μαζί του πάντα κάνει καλές σεζόν. Το θέμα με τον Χασάν θα τραβήξει όμως αρκετά και δύσκολα θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Στην επίθεση, άλλωστε υπάρχουν λύσεις για την ομάδα του Πειραιά. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Ελ Αραμπί που είναι ο βασικός του επιθετικός. Εκτός του Μαροκινού επιθετικού για τη γραμμή κρούσης υπάρχει η λύση του Μιγκέλ Γκερέρο που επέστρεψε από τον δανεισμό του από τη Λεγανές. Το αν θα μείνει στον Πειραιά είναι μία άλλη ιστορία, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν και τον Ούγκο Κάιπερς. Έχει επιστρέψει από το δανεισμό του και μέχρι τώρα τα πάει αρκετά καλά ο Βέλγος. Θα πάρει ευκαιρίες, επομένως ο Ολυμπιακός για την αρχή της σεζόν δεν "καίγεται".