Σφήνα του Άρη για τον Λάζαρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν τα βρήκε με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Άρης έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του.

Σφήνα του Άρη για τον Λάζαρο

Πριν λίγες ημέρες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να συζητήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού το ενδεχόμενο συνεργασίας του. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της κυπριακής ομάδας, αλλά και στην πόλη.

Έφυγε, ωστόσο χωρίς να συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού ζητώντας διορία για να δώσει την απάντηση του στην πρόταση που του έκαναν οι Κύπριοι.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο είναι έντονη η φημολογία ότι ο Άρης έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Απόλλωνα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου επιθετικού και μάλιστα είναι μία περίπτωση που μπορεί να την προσεγγίσει. Το κασέ του Λάζαρου δεν είναι απλησίαστο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολύ ψηλά στης λίστα της τον παίκτη. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες πόσο θα προχωρήσει η υπόθεση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας