Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Προβλημάτισε ξανά ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ήρθαν σε φιλικό παιχνίδι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ. 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Προβλημάτισε ξανά ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Δίχως νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση που έβαλε χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν κατάφερε να δημιουργήσει... πονοκεφάλους στους Περιστεριώτες, ενώ παρουσίασε τα προβλήματα που έδειξε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν έμπνευση στο παιχνίδι τους και δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί, προσπαθώντας να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ κυρίως με μακρινές μπαλιές.

Να σημειωθεί, πως χρόνο συμμετοχής για τον ΠΑΟΚ πήρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Στέφαν Σβαμπ που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. "Μοιραίος" για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σβιντέρσκι ο οποίος δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ από την άσπρη βούλα του πέναλτι καθώς ο Θεοδωράκης του είπε δύο φορές "όχι" στο 89'.

Από την μεριά του Ατρόμητος έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 16' όταν ο Ραμπέγιο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας.

Ατρόμητος: Μανδάς (46′ Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66′ Αθανασίου), Ρισβάνης (91′ Ζάννης), Μπουσούλαζιτς (46′ Νάτσος), Γιακουμάκης (Τριμμάτης), Γκάλο (66′ Νταβιώτης), Σάλομον (46′ Ούμπιδες), Ραμπέλο (46′ Κωτσόπουλος), Μανούσος (46′ Βέλλιος) .

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντούρι, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ.

Σο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξαν επίσης οι: Πασχαλάκης, Τσιγγάρας, Διαμαντής, Τσαούσης (71′ Μπαλογιάννης), Μάτος, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σβιντέρσκι.