Κωστούλας: «Τηλεοπτικό συμβόλαιο όλοι ή κανένας»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας μίλησε για την κίνηση των «7», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με αιχμές για την NOVA. 

Κωστούλας: «Τηλεοπτικό συμβόλαιο όλοι ή κανένας»

Για την απόφαση των «7» (Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ) να... μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος εάν δεν υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, μίλησε ο Φώτης Κωστούλας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Συμμαχία 7 ΠΑΕ για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά της Super League

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, άφησε παράλληλα αιχμές κατά του συνδρομητικού καναλιού. Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis»:

«Ο κ. Μπέος και στη συνέχεια ο κ. Αλαφούζος έριξαν στο τραπέζι την πρόταση ότι αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Το καλό είναι ότι και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι δίπλα μας και το εκτιμάμε πολύ. Το ζητούμενο είναι να πάμε όλοι μαζί», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων».

Και συνέχισε: «Θα έρθουμε σε επαφή με τη NOVA και την ΕΡΤ. Ή κάνουμε συμβόλαιο όλοι ή κανένας. Οι υπόλοιποι επτά έχουν συμβόλαιο από πέρυσι γι΄ αυτό δεν είναι στο πλευρό μας. Πολλά χρόνια δεν έχουμε κεντρική διαχείριση και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Από το να απομονώνει η NOVA κάποιες άλλες ομάδες δεν βοηθάει καθόλου και ευτυχώς ήρθε η ΕΡΤ και μας γλίτωσε.

Αυτά τα χρήματα τα χρειάζονται για όλους και είναι καλό να δίνονται για να έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό. Αν δεν τα πάρουν κάποιοι αυτά τα χρήματα δεν θα μπορέσουν να βγάλουν τη χρονιά. Το θέμα αυτό έχει μπει στη Λίγκα και συμφώνησαν όλοι εκτός από τον Ολυμπιακό. Η NOVA μας έχει επανειλημμένα διασκορπισμένους».