Καρεμπέ για Βηρυτό: «Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα πτώματα - Χιλιάδες έχουν μείνει άστεγοι» (vid)

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τις φονικές εκρήξεις την Βηρυτό. 

Καρεμπέ για Βηρυτό: «Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα πτώματα - Χιλιάδες έχουν μείνει άστεγοι» (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. O τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του οποίου η σύζυγος ζει στη Βηρυτό, αναφέρθηκε στις φονικές εκρήξεις στον Λίβανο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βηρυτός για δύο εβδομάδες

Ο Γάλλος τόνισε ότι η κατάσταση στον Λίβανο είναι δραματική, αφού και πριν από την έκρηξη η κοινωνία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και πολιτικά προβλήματα, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν πάνω από 200 θάνατοι και οι τραυματίες είναι χιλιάδες, με τα νοσοκομεία να βρίσκονται σε δραματική κατάσταση:

Ολυμπιακός: Η σκέψη και οι προσευχές μας για τη Βηρυτό

«Τώρα, έχουμε αυτή την έκρηξη που έχει καταστρέψει μια ολόκληρη περιοχή και πολλές ανθρώπινες ζωές. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με πτώματα. Επιπλέον, χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από την έκρηξη».

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, δήλωσε ότι τα ερωτήματα που οδήγησαν στην έκρηξη είναι πολλά και θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις:

«Το ερώτημα είναι πώς είχαμε τόσα πυρομαχικά σε μια αποθήκη στο κέντρο του λιμανιού. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή ήταν μια πρόκληση. Αυτό που συμβαίνει μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ πάρα πολύ καιρό, που υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους, ίσως να είναι η αιτία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας