"Κλείνει το μάτι" στη Γαλατά ο Τομασόν

Έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα στην Τουρκία για τον 24χρονο Γάλλο χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Ναντ, καθώς υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα πει τελικά “ναι” στην πρόταση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

"Κλείνει το μάτι" στη Γαλατά ο Τομασόν

Ο Αντριέν Τομασόν που απασχόλησε τον Ολυμπιακό και μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε "γοητευτεί" με τον τρόπο προσέγγισης των "ερυθρολεύκων", φέρεται να έχει μία σούπερ πρόταση από την Γαλατασαράι.

Παρά τα όσα συμβαίνουν στην γειτονική χώρα με την υποτίμηση της τουρκικής λίρας, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν δείχνει να ανησυχεί και ήδη στην Τουρκία έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα για τον 24χρονο Γάλλο χαφ που έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ.

Για ποιο λόγο γίνονται τα αφιερώματα; Επειδή στην Κωνσταντινούπολη εκτιμούν ότι ο Τομασόν έχει ήδη αρχίσει να "κλείνει το μάτι" στη Γαλατασαράι εξαιτίας της "βασιλικής" πρότασης που του έχει κάνει.

Ο ίδιος είχε διαμηνύσει ότι θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ως τις 10 Ιουνίου, περιμένοντας μήπως προκύψει κάτι καλό από ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση φαίνεται πώς η Γαλατασαράι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του.