ΑΕΛ: Πρώτη προπόνηση σήμερα στα Δένδρα

Διακοπές τέλος από σήμερα Τετάρτη για τους παίκτες της ΑΕΛ και τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (19.00) στα Δένδρα.

ΑΕΛ: Πρώτη προπόνηση σήμερα στα Δένδρα

Διακοπές τέλος από σήμερα Τετάρτη για τους παίκτες της ΑΕΛ και τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (19.00) στα Δένδρα.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα Τυρνάβου και είναι κλειστή όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «για επισκέπτες, φιλάθλους και συγγενείς.

Στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εγκριθεί η διαπίστευση τους παρακαλούνται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο το αργότερο έως τις 18:50, φέροντας μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα και προαιρετικά γάντια.

ΑΕΛ: Σήμερα και αύριο εξετάσεις, την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση

Ακολούθως θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο επί της εγκατάστασης όπου θα κάνουν δηλώσεις ο προπονητής κ. Μιχάλης Γρηγορίου και ποδοσφαιριστές.

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι θα έχουν περιορισμένο χρόνο με αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους.

Στις 19:20 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα αποχωρήσουν προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει με την προπόνηση της».