Οι Τούρκοι το… βιολί τους για Ελ Αραμπί

Στην Τουρκία επιμένουν να γράφουν ότι η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ότι θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι το… βιολί τους για Ελ Αραμπί

Τα 27 γκολ που έχει πετύχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε. Ο Μαροκινός επιθετικός αν και στα 33 του χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Τις επιδόσεις του δεν τις συναντάς εύκολα σε επιθετικό και είναι λογικό το όνομα του να υπάρχει στις λίστες αρκετών συλλόγων. Ήδη ο Ελ Αραμπί έχει πει "όχι" σε αρκετές προτάσεις, αλλά φαίνεται πως τα σενάρια δεν σταματούν.

Στην Τουρκία επιμένουν πως η Φενερμπαχτσέ ασχολείται με τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα η Φενέρ είναι έτοιμη να καταθέσει και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει την Πόλη έναν αποτελεσματικό επιθετικό.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει τον Ελ Αραμπί είναι το Europa League με τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο να προχωρήσει με την ομάδα του στη συγκεκριμένη διοργάνωση και αν είναι δυνατό να φτάσει έως το τέλος κάτι που το θέλουν όλοι.

Από την άλλη όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές ο Ελ Αραμπί δεν ψάχνεται και δεν τον ενδιαφέρει να βρει πρόταση. Είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και το βασικό είναι πως και αγωνιστικά βλέπει πως του βγαίνει. Μη ξεχνάμε πως στην Τουρκία πριν λίγους μήνες είχε γραφτεί ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον 33χρονο επιθετικό, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί την πρόταση της.