Xinhua News Agency: Οι Έλληνες «γίγαντες» του Ολυμπιακού και τα δέκα χρόνια δόξας (vid)

Το Κινέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων, Xinhua News Agency φιλοξένησε ένα βίντεο οκτώ λεπτών για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία του Ολυμπιακού.

Xinhua News Agency: Οι Έλληνες «γίγαντες» του Ολυμπιακού και τα δέκα χρόνια δόξας (vid)

Το Κινέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων, Xinhua News Agency, ο σημαντικότερος οργανισμός ενημέρωσης στη χώρα της Ασίας, παρουσίασε τη δεκαετή διαδρομή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Το βίντεο που ανέβασε το πρακτορείο, το οποίο διαβάζεται από εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου, έφερε τον τίτλο: «ο Ολυμπιακός και τα δέκα χρόνια δόξας».

Το Xinhua News Agency, που είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός οργανισμός μέσων ενημέρωσης στην ασιατική χώρα, φιλοξένησε ένα βίντεο οκτώ λεπτών για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι της ομάδας, με τίτλο: «ο Ολυμπιακός και τα δέκα χρόνια δόξας».

Στο εισαγωγικό κείμενο αναφέρεται: «πριν από λίγο καιρό, οι Έλληνες ‘Γίγαντες’ του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Την ίδια στιγμή, αυτή είναι η 10η χρονιά υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την ευκαιρία των 10 ετών, δείτε ένα βίντεο με τα σπουδαία επιτεύγματα της προηγούμενης δεκαετίας σε διαφορετικά επίπεδα».

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Στις 20 Ιουνίου 2010, ο γιος του Μιλτιάδη εξέφρασε την επιθυμία να σηκώσει έναν γίγαντα, ακόμη πιο ψηλά από την προηγούμενη εποχή. Τι έχει κάνει μέχρι τώρα; Μια εύκολη απάντηση θα ήταν πως οι τίτλοι και τα τρόπαια, μιλούν πιο δυνατά από ότι τα λόγια».

Στο βίντεο που ανέβασε το Xinhua, που είναι το μεγαλύτερο πρακτορείο ειδήσεων από την άποψη ανταποκριτών σε όλον τον κόσμο, διαβάζεται κάθε μέρα από εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου και απευθύνεται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, τονίζεται η επιτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

«98 ματς μέσα σε 10 χρόνια στο εξωτερικό, είναι περισσότερα από τα ματς που έχει κάθε άλλη ελληνική ομάδα στον διεθνή χώρο».

Υπάρχει επίσης αναφορά στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο των ερυθρόλευκων, όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να συνεχίσουμε να είμαστε πάντα νικητές. Ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω ο Ολυμπιακός μας», είναι η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την οποία κλείνει το βίντεο.

Πηγή: megatv