ΑΕΛ: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Αλκαζάρ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι εργασίες για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ συνεχίζονται χωρίς σταματημό. 

ΑΕΛ: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Αλκαζάρ

Με αμειώτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Αλκαζάρ και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να τελειώσουν όλα τα έργα πριν τις 12 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 1 όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ:

"Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανακατασκευή του ΑΛΚΑΖΑΡ που θα είναι η αποκλειστική έδρα της ΑΕΛ για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια. Σήμερα άρχισαν οι χωματουργικές για την κατασκευή της υποδομής για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.

Θα γίνει ανασκαφή του αγωνιστικού χώρου σε μεγάλο βάθος, ώστε να τοποθετηθούν νέα κατάλληλα αδρανή υλικά για την υποδομή του και ακολούθως θα τοποθετηθεί νέα αποστραγγιστική, αποχετευτική και αρδευτική εγκατάσταση και αμέσως μετά η τοποθέτηση κορυφαίου επιπέδου χλοοτάπητα, ώστε το ΑΛΚΑΖΑΡ να έχει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα. Συγχρόνως γίνονται οι κατάλληλες εργασίες για την διαμόρφωση των αποδυτηρίων.

Έχουν παραγγελθεί και είναι υπό κατασκευή ήδη τα τουρνικέ και οι κάμερες ασφαλείας. Όλο το έργο γίνεται με χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και η δαπάνη η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000€ θα συμψηφιστεί με το κόστος χρήσης του γηπέδου τα επόμενα χρόνια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το έργο να είναι έτοιμο στις 12 Σεπτεμβρίου που θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα".