Γκέκας: «Έχει γερό στομάχι ο Αμανατίδης, θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ»

Την ένταξη του Γιάννη Αμανατίδη στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, σχολίασε ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδας και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φάνης Γκέκας.

Γκέκας: «Έχει γερό στομάχι ο Αμανατίδης, θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ»

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο βετεράνος επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αμανατίδη:

«Ο Γιάννης είναι πιο τυχερός καθώς μεγάλωσε στη Γερμανία και έχει γερμανική νοοτροπία. Θα τον βοηθήσει πολύ αυτό σε αυτό που θέλει να κάνει. Ήταν ένας παθιασμένος ποδοσφαιριστής. Ήθελε πάντα να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί. Δουλεύει πάρα πολύ. Ασχολείται και του αρέσει πολύ με το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να μπουν νέα μυαλά στο ποδόσφαιρο γιατί πηγαίνει μπροστά και εάν δεν το ακολουθήσεις δεν θα πας μπροστά».

Το θέμα είναι τώρα τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρέπει να δώσει βάθος και χρόνο για να δει το έργο του. Φαίνεται πως θα κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη και όχι μέσα σε ένα μήνα να τους κρίνουμε. Είναι σε μια ομάδα με πολλά θέλω και θα χρειαστεί μεγάλο στομάχι για να τα καταφέρει. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας