Δεν πέρασε η πρόταση Αλαφούζου - Μπέου: Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League

Η απόφαση της Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν πέρασε η πρόταση των Αλαφούζου - Μπέου.

Δεν πέρασε η πρόταση Αλαφούζου - Μπέου: Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε το θέμα για δημιουργία Super League TV κάτι το οποίο δεν «πέρασε» από την συνεδρίαση της Super League 1.

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» σχολίασε ότι δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος πέρα από την Nova για το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αρχικά δήλωσε πως θα συναντηθεί με ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης για να υπογράψουν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική «στέγη» με την ΕΡΤ.

Σύμμαχος του Αλαφούζου στην πρόταση αυτή ήταν ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος φρόντισε να ανεβάσει τους τόνους στις παρεμβάσεις του χωρίς, ωστόσο, να πετύχει τον στόχο του.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ - μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας