Γκόμεθ: «Ο Ανουάρ δε θέλει να μείνει στη Βαγιαδολίδ»

Ο Ανουάρ Τουχαμί εξέφρασε την επιθυμία του να μην αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ τη νέα σεζόν. Ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό

Γκόμεθ: «Ο Ανουάρ δε θέλει να μείνει στη Βαγιαδολίδ»

Δε θέλει να αγωνιστεί για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ τη νέα σεζόν Ανουάρ Τουχαμί και φρόντισε να το μεταφέρει στους Ισπανούς.

Ο 25χρονος Μαροκινός μέσος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στη ομάδα που άνηκε, με την οποία δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Άνχελ Γκόμεθ, τονίζοντας πως ο Ανουάρ έμεινε ευχαριστημένος στην Ελλάδα και θα αποχωρούσε από την ομάδα της Καστίλλης αν ερχόταν κάποια καλή πρόταση.

«Ο Ανουάρ ολοκλήρωσε πολύ ευχαριστημένος τη σεζόν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Μας ενημέρωσε για την πρόθεση του να αποχωρήσει εάν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Η αποχώρηση δεν είναι η μοναδική επιλογή του Ανουάρ, ωστόσο πιστεύει πως θα έχει καλύτερο μέλλον κάπου αλλού», ανέφερε ο Γκόμεθ.

Έτσι, φαίνεται πως ο δρόμος ανοίγει για τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Τσάβι Ρόκα προκειμένου να εντάξει τον Μαροκινό στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.