«Μύλος» στο Μονακό με Ονιεκούρου που αρέσει στον Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός δεν βγάζει τα μάτια του πάνω από τον Χένρι Ονιεκούρου και παρακολουθεί διακριτικά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Μύλος» στο Μονακό με Ονιεκούρου  που αρέσει στον Μαρτίνς!

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου δεν πρέπει να το βγάζουμε από την επικαιρότητα, γιατί όσο δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στην Μονακό, άλλο τόσο θα «παίζει» το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει την κίνηση – ματ στο κατάλληλο τάιμινγκ και να φέρει... τούμπα μία κατάσταση που μέχρι και πριν από ένα-δύο μήνες έμοιαζε σχεδόν απίθανη!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Όταν στη Μονακό ζήτησαν από τον Ονιεκούρου να μην μείνει και τον Ιούλιο στην Γαλατά, γιατί ήθελαν να τον έχουν στην προετοιμασία, ο Αφρικανός το πήρε λίγο... στραβά.

Στην πορεία όταν του εξήγησαν ότι τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν, άρχισε και ο ίδιος να αλλάζει στάση και να υποστηρίζει ότι θέλει να αρπάξει τη ευκαιρία από τα μαλλιά. Τελικά, γνωστοποιήθηκε ότι για λόγους «έλλειψης φυσικής κατάστασης» όπως ειπώθηκε επισήμως, δεν πήγε στην Πολωνία για μίνι προετοιμασία και από εκείνη τη στιγμή άνοιξε ένας νέος κύκλος.

Πιο πιθανό βλέπουν πλέον το ενδεχόμενο να μην μείνει στο Λουί Ντε και να παραχωρηθεί ξανά δανεικός! Στην Τουρκία άρχισαν να υποστηρίζουν ότι η Γαλατασαράι έχει σοβαρές πιθανότητες για να τον ξανακάνει δικό της, όμως, στην Γαλλία το προσεγγίζουν τελείως διαφορετικά το θέμα, καθώς πλέον οι σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Κατά συνέπεια, το όνομα του Ονιεκούρου θα βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Να πάρει δηλαδή π.χ. τον Γκραντέλ και τον Ονιεκούρου. Θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο για τον Πορτογάλο τεχνικό.