Δεν υφίσταται προς το παρόν ο Ζάιτς για τον Ολυμπιακό

Ο Μίχα Ζάιτς της Φενέρμπαχτσε που είχαν βάλει δυνατά στο τραπέζι οι Τούρκοι, δεν φαίνεται να απασχολεί στην παρούσα φάση τον Ολυμπιακό.  

Δεν υφίσταται προς το παρόν ο Ζάιτς για τον Ολυμπιακό

Το είχαν προχωρήσει αρκετά το θέμα του Μίχα Ζάιτς οι Τούρκοι συνάδελφοι το βράδυ της Πέμπτης (30/7). Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που υποστήριζαν ότι είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Μόνο που... ξέχναγαν να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει κυρίως στη θέση των Βαλμπουενά και Φορτούνη και λιγότερο στου Καμαρά ή στου Ποντένσε.

Ο παίκτης έχει όντως προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και πράγματι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να εξετάσουν σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πώληση στη μεσοεπιθετική γραμμή του άξονα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και για αυτό το λόγο άρχισαν από την Παρασκευή (31/7) οι Τούρκοι να το «χαμηλώνουν» για τα καλά το θέμα και να αναφέρουν μάλιστα, ότι πιο πιθανό είναι να φύγει από τη Φενέρ, αλλά όχι για να πάει στον Ολυμπιακό.

Λέγεται μάλιστα ότι η Φενέρμπαχτσε είναι σε συζητήσεις με άλλον σύλλογο για να τον παραχωρήσει.

Η ουσία είναι ότι για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση δεν υφίσταται θέμα με τον Ζάιτς. Άλλες είναι οι προτεραιότητες σε μεταγραφικό επίπεδο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.