Κρέσπο: «Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του και δεν έκρυψε ότι στόχος του είναι να βρίσκεται στο 100% όταν ξεκινήσει η σεζόν.

Κρέσπο: «Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Αρχικά σε ερώτηση για την επιστροφή του στη δράση είπε: "Νιώθω καλά. Φόρτισα λίγο τις μπαταρίες μου στις μέρες των διακοπών. Τώρα νομίζω ότι είναι μία καλή περίοδος για μένα στην προετοιμασία, να παίξω σε κάποια φιλικά παιχνίδια, για να επανέλθω σε μία καλή φυσική κατάσταση ώστε να ξεκινήσω τη σεζόν στο 100%".

Για το εάν αισθάνεται ως νέο μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε: "Έτσι νομίζω. Επέστρεψα μία μέρα αργότερα, δεν έχω αγωνιστεί τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε ναι, είμαι σαν ένας καινούργιος παίκτης. Άρα πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα"

Τέλος, για το γεγονός ότι η χρονιά αρχίζει σύντομα τόνισε: "Πρέπει να δουλέψουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Δεν είχαμε πολλές μέρες κενό, οπότε νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε και να είναι όλα έτοιμα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας