Ατρόμητος: Στο Πήλιο η αποστολή, πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα (pics)

Στα Χάνια Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Ατρόμητου.

Ατρόμητος: Στο Πήλιο η αποστολή, πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα (pics)

Στο Πήλιο βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου αφού σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενήσει τις επόμενες δυο εβδομάδες τον Ατρόμητο βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου.

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Σπανός: «Ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο»

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Κάναντι, Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης.