Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς ενόψει Γουλβς και οι μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κόψει τις τελευταίες μέρες οποιαδήποτε συζήτηση μεταγραφικής φύσεως λόγω της τεράστιας πρόκλησης του Ολυμπιακού με την Γουλβς και «πονοκεφαλιάζεται» για το ποιον από τους Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς θα ρίξει στη μάχη του «Μolineux».

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς ενόψει Γουλβς και οι μεταγραφές

Το «ΦΩΣ» έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιβοριανό εξτρέμ Μαξ Γκραντέλ για «1+1» χρόνια και έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Κροάτη γκολκίπερ Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να περιμένει στο ακουστικό του μέχρι να δει τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ζοσέ Σα. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, αναμένεται να είναι τα πρώτα δύο "χτυπήματα" του Ολυμπιακού.

Τι συμβαίνει όμως στον Ρέντη τις τελευταίες μέρες; Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να ακούει τώρα για μεταγραφές, από τη στιγμή που το πρόγραμμα έχει τον επαναληπτικό με την Γουλβς, ένα παιχνίδι – πρόκληση, ένα παιχνίδι μέσω του οποίου μπορεί ο Ολυμπιακός να γράψει ιστορία.

Σίγουρα οι υποθέσεις των Γκραντέλ και Σούμπασιτς αναμένεται να είναι οι δύο πρώτες που θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να... περιμένουν λίγες μέρες ακόμη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει με ικανοποίηση τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αχμέντ Χασάν (σ.σ. θα τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του τραυματία Σουντανί) να είναι στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό του «Molineux» και καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το πώς θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποδράσει με το εισιτήριο της πρόκρισης από την Αγγλία.

Εκπλήξεις δεν αναμένεται να επιφυλάξει ο Μαρτίνς μετά τα όσα έδειξε στο φιλικό με την Ομόνοια, αλλά και στις προπονήσεις στον Ρέντη. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας οι Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκας. Στα χαφ οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ο Βαλμπουενά στο ένα «φτερό» της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ουσιαστικά το ερωτηματικό είναι ο Μασούρας ή ο Ραντζέλοβιτς, με τους δύο εξτρέμ να «κονταροχτυπιούνται» μέχρι τελικής πτώσης με... έπαθλο μία θέση στην ενδεκάδα.

*** Ο Ολυμπιακός, μετά από οδηγία της UEFA, έχει κλείσει για παν ενδεχόμενο ξενοδοχείο και προπονητικό κέντρο σε περίπτωση που πετάξει έξω την Γουλβς. Συγκεκριμένα, θα μείνει στο Ντίσελντορφ, αν όλα πάνε καλά και προκριθεί επί των «λύκων»...