Σαβιέρ για Παναθηναϊκό: «Πρόλαβα να δω το μεγαλείο αυτού του τεράστιου κλαμπ!»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ είναι από την Πέμπτη (30/7) παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στην πατρίδα του για την μεταγραφή του στους «πράσινους».

Σαβιέρ για Παναθηναϊκό: «Πρόλαβα να δω το μεγαλείο αυτού του τεράστιου κλαμπ!»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ μίλησε στην «A’Bola» και αρχικά είπε «δεν με φοβίζει αυτό το βήμα. Εάν ήμουν άλλης εθνικότητας, ίσως να με αντιμετώπιζαν διαφορετικά, αλλά όλων είναι θέμα επιλογών. Υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ, το μεγαλείο του οποίου πρόλαβα ήδη να το δω πολύ ξεκάθαρα. Με εκατομμύρια φιλάθλους εντός κι εκτός Ελλάδας κι αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να υπερηφανεύομαι».

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στους «πράσινους», σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός και μόνον αυτός. Μόνο και μόνο αυτός ο λόγος αρκεί για να πείσει κάθε παίκτη, είναι ένα τεράστιο κλαμπ.

Eπίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σαβιέρ

Το να αγωνιστώ σε μία ομάδα τέτοιου μεγέθους είναι κάτι που πάντα λαχταρούσα και νομίζω ότι το άξιζα. Επίσης, είμαι σε μία απίστευτη πόλη. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινα στην Αθήνα, εντυπωσιάστηκα, έχει εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Η δε δομή του συλλόγου, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Γνώριζα ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως έχει καταπληκτικές συνθήκες για να δουλέψεις εκεί. Μιλήσαμε με τον Ζέκα, είναι μία σπουδαία μορφή για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να γράψω εδώ μία ιστορία τόσο όμορφη, όσο έγραψε ο Κάρλος».

Κλείνοντας στάθηκε στην Τοντέλα, όπου και έπαιζε: «Είναι ένα κλαμπ που πάντα θα έχω στην καρδιά μου, γιατί με "σημάδεψε" πάρα πολύ και με βοήθησε να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Χρωστάω πολλά στην Τοντέλα και εύχομαι στο κλαμπ κάθε επιτυχία και καλή τύχη στο μέλλον».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας