Ο Λάζαρος έφυγε, ο Αβραάμ μένει, στον «αέρα» ο Τοροσίδης!

Από τους «30+» Έλληνες παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε, ο Παπαδόπουλος θα μείνει και ο Τοροσίδης είναι στον «αέρα».

Ο Λάζαρος έφυγε, ο Αβραάμ μένει, στον «αέρα» ο Τοροσίδης!

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το υπάρχον ρόστερ. Από τη μία είναι γνωστό εδώ και ένα μήνα ότι για να μείνει ο Ελαμπντελαουί, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Νορβηγός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ούτε καν ο τουρκικός σύλλογος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους «30+» Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Μαρτίνς δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να παραμείνουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης για ακόμη μία σεζόν, έτσι ώστε να βοηθήσουν με την ηγετική τους παρουσία στα κόκκινα αποδυτήρια.

Όσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο; Εδώ και μερικές ώρες αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς φαινόταν ότι ο Μαρτίνς δεν τον είχε στα πλάνα του για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είχε και συζήτηση μαζί του για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους και να του εξηγήσει τους λόγους που δεν θα πορευτούν μαζί την νέα σεζόν.

Μέχρι στιγμής λοιπόν από τους «30+» Έλληνες έχουμε τα εξής δεδομένα: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει πειστεί να συνεχίσει και αυτό που απομένει πλέον είναι να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ψάχνεται ήδη για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ακόμα στον «αέρα». Κι αυτό, γιατί δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του για το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή όχι. Αν η ζυγαριά έγερνε κάπου, θα έγερνε λίγο περισσότερο προς το να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο... Ας περιμένουμε μερικές μέρες ακόμη!