ΝΠΣ Βόλος: Με ΠΑΟΚ φιλικό στις 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό

Η προετοιμασία του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να υποδέχεται στις 10 Αυγούστου τον ΠΑΟΚ.

ΝΠΣ Βόλος: Με ΠΑΟΚ φιλικό στις 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό

Η προετοιμασία του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου και θα διαρκέσει από την Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος θα δώσει σειρά φιλικών, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να ετοιμάζει την ομάδα του Βόλου.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για 7 Αυγούστου κόντρα στον Θησέα, ενώ ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα ο Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων.

Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.