Λεωφόρος: Ζητούνται 20 εκ. ευρώ και ένας νόμος - Θετική η κυβέρνηση

Οι εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και η πιθανή επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λεωφόρος: Ζητούνται 20 εκ. ευρώ και ένας νόμος - Θετική η κυβέρνηση

Παρουσιάζεται ως plan B, αλλά μάλλον στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου είναι το plan A για να βρει στέγη ο Παναθηναϊκός. Κι αυτή η στέγη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι το γήπεδο του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αρκεί να βρεθούν 20 εκατομμύρια ευρώ κι ένας νόμος που να επιτρέπει να γίνουν τα έργα που απαιτούνται.

Η κυβέρνηση πάντως δείχνει θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αυτό θεωρητικά θα προκύψει ως λύση για τον Παναθηναϊκό αν δεν ικανοποιηθούν στο 100% οι απαιτήσεις του συλλόγου στον Βοτανικό. Οι πρώτες επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με στελέχη της κυβέρνησης έγιναν για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέλιξη ήταν θετική για τον Παναθηναϊκό.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην επικείμενη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Ο πρώτος πάντως έχει ήδη ενημερώσει ότι για το plan... Λεωφόρος χρειάζεται περίπου τριπλασιασμός του κονδυλίου των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εγκριθεί, δηλαδή 20 εκατομμύρια ευρώ, όσα έχει πάρει και η ΑΕΚ. Χρειάζεται επιπλέον και τροποποίηση του νόμου για να γίνουν βαρύτερες εργασίες για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσεις και νέες εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη.