Τι ισχύει για Παπασταθόπουλο και Ολυμπιακό

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Παπασταθόπουλου εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Τι ισχύει για Παπασταθόπουλο και Ολυμπιακό

Ξαναείδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας αρκετά ρεπορτάζ που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, έπειτα από δημοσιεύματα στην Αγγλία που τον ήθελαν να φεύγει από την Άρσεναλ. Πάντως, η πλευρά του Παπασταθόπουλου διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια.

Υποθετικά, ωστόσο, ας δεχτούμε την... αρνητική τροπή που μπορεί να έχει η καριέρα του «Sokratis» στο «Emirates». Πόσες πιθανότητες έχει να πιάσει λιμάνι ο Παπασταθόπουλος τούτο το καλοκαίρι;

Πρώτα απ’ όλα, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα πωλήσει κάποιον από τους αμυντικούς του (Σεμέδο ή Σισέ). Ακόμα και να πουλήσει, όμως, έναν βασικό του στόπερ, πόσες πιθανότητες έχει ο διεθνής Έλληνας αμυντικός να φορέσει τα ερυθρόλευκα;

Η πραγματικότητα είναι ότι στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδαμινές. Δεν είναι μόνο το πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Άρσεναλ και για τα ελληνικά δεδομένα είναι υπέρογκο (λέγεται ότι είναι κοντά στα 3 εκ. ευρώ). Έχει να κάνει και με την επιθυμία του Παπασταθόπουλου.

Ο στόπερ της Άρσεναλ σε μία από τις τελευταίες του τηλεοπτικές συνεντεύξεις, είχε δηλώσει ότι αν έφευγε κάποια στιγμή από ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως είναι η Premier League, θα ήθελε να δοκίμαζε την τύχη του σε ένα πρωτάθλημα τύπου MLS για να ζήσει την κουλτούρα των Αμερικανών.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για τον Παπασταθόπουλο...