Μποροβήλος: «Αρχιδιαιτητή από τη Σελήνη, αν δεν μπορέσει και ο Κλάτενμπεργκ»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ελληνικής διαιτησίας. 

Μποροβήλος: «Αρχιδιαιτητή από τη Σελήνη, αν δεν μπορέσει και ο Κλάτενμπεργκ»

Την δική του άποψη για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατέθεσε μιλώντας στο "Metropolis" ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε ουσιαστικά πως ο Άγγλος αποτελεί την τελευταία... ελπίδα για την ελληνική διαιτησία. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σε 4-5 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και εμείς δεν ξέρουμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λίγκα θέλει 14 ομάδες και πάλι και του χρόνου. Εμείς σαν Αστέρας θέλουμε να παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, αφού τα προβλήματα είναι τεράστια κι όταν σε μία κατηγορία αγωνίζονται πολλοί, τότε υπάρχουν και περισσότερες ασθένειες».

Για τον Κλάτενμπεργκ τόνισε: «Μεγάλο όνομα που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο. Όταν ένας διαιτητής με αυτό το βιογραφικό και ερχόμενος από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη».

.