Ο χρόνος πιέζει Ατρόμητο και Κάναντι

Η πιο κρίσιμη ώρα, είναι τώρα στον Ατρόμητο σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή της νέας σεζόν. Τι ισχύει για Νταμίρ Κάναντι

Ο χρόνος πιέζει Ατρόμητο και Κάναντι

Το θέμα του Βασίλη Μπάρκα δεν παύει να απασχολεί τους ανθρώπους του Ατρόμητου, ωστόσο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού εκείνο του προπονητή έχει προτεραιότητα.

Την Τετάρτη (29/7) οι πρώτοι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα περάσουν τις καθιερωμένες εξετάσεις και στις 30 Ιουλίου η ομάδα των δυτικών προαστίων θα ταξιδέψει στα Χάνα του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως είναι λογικό, ο χρόνος πιέζει και στον Ατρόμητο θέλουν να τελειώνουν το θέμα του προπονητή άμεσα. Έτσι, αν ο Νταμίρ Κάναντι έχει διάθεση και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα οφείλει μέχρι την Τετάρτη (29/7) να λύσει τη συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη. Την ίδια ώρα, πηγές από τη Γερμανία αναφέρουν πως έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Αυστριακός θα είναι ο νέος κόουτς του Ατρόμητου.

Από την άλλη, αν τα πράγματα…στραβώσουν οι Περιστεριώτες θα κινηθούν για λύση από το εξωτερικό, έχοντας μάλιστα «τσεκάρει» περιπτώσεις. Η ουσία είναι όμως πως στα δυτικά προάστια περιμένουν τον Νταμίρ Κάναντι.