«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό! Ο Ονιεκούρου δεν πάει προετοιμασία με τη Μονακό!

«Κόπηκε» από τη μίνι προετοιμασία της Μονακό στην Πολωνία o Xένρι Ονιεκούρου και αμέσως άναψαν... φωτιές. 

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό! Ο Ονιεκούρου δεν πάει προετοιμασία με τη Μονακό!

Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι στο θέμα του εξτρέμ: Αν ο Χένρι Ονιεκούρου πει ότι φεύγει από τη Μονακό και οι Μονεγάσκοι διαρρεύσουν ότι ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται δανεικός, τότε θα σημάνει αυτομάτως συναγερμός στον Ολυμπιακό!

Ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι ο παίκτης που φέρεται να θέλει ο Μαρτίνς περισσότερο από κάθε άλλον. Προς το παρόν, δεν υφίσταται θέμα γιατί πολύ απλά ο παίκτης κάνει την προσπάθειά του στη Μονακό, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ. Αν δεν πείσει τον Νίκο Κόβατς, τότε ο Ολυμπιακός ακόμα και τον Γκραντέλ να φέρει ή οποιονδήποτε άλλον εξτρέμ, να θεωρήσετε δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτησή του. Τον ήθελε και πέρσι, τον θέλει και φέτος.

Και φέτος σκοπεύει να περιμένει έως την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου! Την Δευτέρα (27/7) πάντως συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Ο Κόβατς ανακοίνωσε αποστολή για μία μίνι προετοιμασία που θα κάνει η Μονακό στην Πολωνία, όπου θα δώσει ένα φιλικό με την Άιντραχτ.

Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ονιεκούρου, με την επίσημη δικαιολογία ότι έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης και πρέπει να δουλέψει με συγκεκριμένους γυμναστές πίσω στο Μόντε Κάρλο. Συνήθως, η δικαιολογία περί «προβλημάτων φυσικής κατάστασης» ήταν ένα ωραίο... τέχνασμα για να πει ένας προπονητής σε έναν ποδοσφαιριστή του ότι δεν τον υπολογίζει.

Από την άλλη, όμως, ο Κόβατς έχει πει δημοσίως ότι θα ήθελε να δώσει μία ευκαιρία στον Ονιεκούρου στα φιλικά που θα ακολουθήσουν. Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση και ο Ολυμπιακός την παρακολουθεί διακριτικά...