Παπαϊωάννου: «Αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο αποχωρώ από τη Λαμία»

Στην αποκάλυψη πως αν δεν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο η Λαμία, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα προχώρησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παπαϊωάννου: «Αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο αποχωρώ από τη Λαμία»

Την πρόθεσή του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο εξέφρασε εκ νέου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως εφόσον δεν βρεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο, τότε θα αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Real FM»:

«Εγώ αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δεν χρειάζεται να υπάρχουμε. Έχω ακούσει πως και άλλος σταματάει αν γίνει αυτό αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Εμείς ως Λαμία δεν έχουμε πρόταση για τηλεοπτικό 1,3 εκατ. ευρώ που λένε. Η ομάδα πλην των ποδοσφαιριστών έχει έξοδα 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει ουσία η αναδιάρθρωση.

Πέρυσι το κάναμε για να είναι βιωσιμότερες οι ομάδες. Φέτος οι εισηγήσεις δεν πείθουν κανέναν. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ζορισμένο ώστε να βγούνε ομάδες στη Super League. Τι να κάνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Χωρίς έσοδα; Το τηλεοπτικό είναι βασικό για τις ομάδες, αλλιώς θα γίνουμε σαν την δεύτερη εθνική και χειρότερα».