Έτοιμος να βάλει τα γάντια της Σέλτικ ο Μπάρκας

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους σκοτσέζους της Σέλτικ για την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ

Έτοιμος να βάλει τα γάντια της Σέλτικ ο Μπάρκας

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στη Σέλτικ είναι ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς η ΑΕΚ συμφώνησε με τη σκοτσέζικη ομάδα για την παραχώρησή του.

Οι «Κέλτες» είχαν κάνει αρχικά προσφορά ύψους 3,5 εκ ευρώ, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν την πρότασή τους στα 5 εκ ευρώ με την προοπτική να φτάσει στα 6 με κάποια μπόνους.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι θετική στο σενάριο αυτό και με δεδομένο ότι ο Μπάρκας έχει συμφωνήσει με τη Σέλτικ για συνεργασία τεσσάρων ετών απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκωτία δεν αποκλείεται ο παίκτης τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στο Νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ενώ οι αποδοχές του θα ανέρχονται στις 800 χιλ ευρώ το χρόνο.

Στο μεταξύ ωφελημένος από την μεταγραφή αυτή θα είναι και ο Ατρόμητος. Κι αυτό διότι οι Περιστεριώτες έχουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% από τη μεταγραφή του Μπάρκα στην ΑΕΚ και έχουν να λαμβάνουν περίπου 750 χιλ. ευρώ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ όμως έγινε γνωστό ότι ο όρος αυτός ήταν εν ισχύ μέχρι το 2019. Από τη στιγμή που η μεταγραφή γίνεται το 2020 ο Ατρόμητος δεν δικαιούται να καρπωθεί οτιδήποτε ως ποσοστό μεταπώλησης.