Εξοντωτικό το πρόγραμμα για Ολυμπιακό με τον τελικό στις 30/8!

Η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν θα πάρουν ανάσες μετά το τέλος των φετινών τους υποχρεώσεων και κινδυνεύουν να συμπληρώσουν δύο χρόνια στα γήπεδα έχοντας ξεκουραστεί το πολύ μία εβδομάδα!

Εξοντωτικό το πρόγραμμα για Ολυμπιακό με τον τελικό στις 30/8!

Τελικά η ΕΠΟ αποφάσισε το... απίθανο. Όρισε τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου, σε μία περίοδο που οι ομάδες θα κάνουν την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν και σε ένα χρονικό διάστημα που οι διεθνείς θα πρέπει να πάνε στις Εθνικές τους ομάδες για το Nations League!

Τι σημαίνει αυτό για τους «ερυθρόλευκους»; Ότι το πρόγραμμά τους θα είναι εξοντωτικό, αφού ακόμα κι αν αποκλειστούν από την Γουλβς στις 6 Αυγούστου, θα ξεκουραστούν ελάχιστες μέρες (ούτε μία εβδομάδα δηλαδή), καθώς θα πρέπει οι παίκτες του Μαρτίνς να κάνουν μία μίνι προετοιμασία, όχι μόνο για τη νέα σεζόν που ξεκινάει επισήμως στις 12 Σεπτεμβρίου με το πρωτάθλημα και στις 15 Σεπτεμβρίου με τα προκριματικά του Champions League, αλλά και για την αναμέτρηση της 30ής Αυγούστου με την ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου.

Δεν συζητάμε καν πώς θα είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού διαμορφωμένο τότε, καθώς για παράδειγμα ο Ελαμπντελαουί το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στον Πειραιά και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Το χειρότερο απ’ όλα πάντως για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι θα ξεκουραστούν ελάχιστα και από τον Ιούλιο του 2019 όταν ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία έως τον Μάιο του 2021 που θα ολοκληρωθεί η επόμενη χρονιά, θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια συνεχόμενων αγώνων και προπονήσεων με το πολύ μία εβδομάδα ξεκούρασης!

Βέβαια, αν ο Ολυμπιακός περάσει το εμπόδιο της Γουλβς και βρεθεί στο Final-8 του Europa League, τότε δεν θα ξεκουραστεί καθόλου. Το αναφέραμε και προ ημερών στο «ΦΩΣ» ότι η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ θα έβαζε... τρικλοποδιές στους «ερυθρόλευκους» όχι τόσο για την τρέχουσα σεζόν, αλλά κυρίως για την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης!