ΠΑΕ Αρης: Μετά την άρση των ban έρχονται μεταγραφές

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό πως προχώρησε σε άρση των ban και προανήγγειλε μεταγραφές

ΠΑΕ Αρης: Μετά την άρση των ban έρχονται μεταγραφές

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης κατάφερε να ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα με τα ban, λόγω των οφειλών καταβάλλοντας σήμερα τα οφειλόμενα στον Κρίστιαν Πορτίγια.

Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε επίσημα πως ολοκληρώθηκαν όλες οι ενέργειες προκειμένου να γίνει επιτευχθεί η άρση και των δύο ban.

Συνεπώς από εδώ και πέρα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν μεταγραφές χωρίς τον περιορισμό από την ΦΙΦΑ.

Άρης: Τα βρήκε με Πορτίγια - Άρση του BAN από την FIFA

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωση του:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που –όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία.

Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν «κληρονομιά».

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν ΑΡΗ ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο».