Άρης: Θέλει Μάνο για σέντερ φορ

Πηγές από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Άρη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μάνο

Άρης: Θέλει Μάνο για σέντερ φορ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στις τάξεις του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως πρώτος στόχος των «κίτρινων» είναι η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα αλλά αυτό δε σημαίνει πως η διοίκηση της ομάδας δεν κοιτάζει και άλλες θέσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από τη Θεσσαλονίκη, άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μάνο. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς και στο παρελθόν ο Έλληνας επιθετικός έχει απασχολήσει τον Άρη.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος φορ αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ (29 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα με τρία γκολ, και τρεις στο Κύπελλο) από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν, ωστόσο δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ.

Ο Μάνος έχει συνεργαστεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην κοινή τους παρουσία στη Βέροια και το έδαφος μοιάζει πρόσφορο, για να τα ξαναπούν υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες. Επίσης, ο παίκτης έμαθε για τους σκοπούς των ανθρώπων του Άρη και θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.