Τα τυπικά απομένουν για τον Γκραντέλ στον Ολυμπιακό

Θέμα χρόνου είναι, όπως μεταδίδουν στην Γαλλία, να μείνει ελεύθερος ο Μαξ Γκραντέλ από την Τουλούζ και να συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Τα τυπικά απομένουν για τον Γκραντέλ στον Ολυμπιακό

Εδώ και μέρες οι Γάλλοι έχουν τονίσει πολλάκις στα ρεπορτάζ τους ότι ο Μαξ Γκραντέλ έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για διετές (1+1) συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την πλευρά του Ιβοριανού εξτρέμ δεν ακούγεται ούτε... κιχ για τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ωστόσο, ακόμα και στην Τουλούζ έχουν πάνω-κάτω την ίδια ενημέρωση. Ότι το πιθανότερο είναι ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που απομένει φυσικά δεν είναι τίποτε άλλο από το να μείνει ελεύθερος ο Γκραντέλ από την Τουλούζ. Το παλεύει εδώ και ενάμισι μήνα να κερδίσει την «ελευθερία» του, αλλά ακόμα ο γαλλικός σύλλογος του κάνει... κόλπα, με αποτέλεσμα να είναι προς το παρόν «όμηρος» των τερτιπιών της νυν ομάδας του.

Πρόκειται πάντως για ένα θέμα που είναι τυπικό, καθώς αργά ή γρήγορα θα λύσει το συμβόλαιό του με την Τουλούζ, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν ότι αυτό πιθανότατα θα συμβεί εντός του επόμενου δεκαημέρου.