«Κάτι» υπάρχει από Ολλανδία για Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι που γύρισε στον Ρέντη και κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους δανεικούς του Ολυμπιακού, μπορεί να μην φαίνεται στον ορίζοντα η επιστροφή του στην Βίλεμ με κανονική μεταγραφή, αλλά απασχολεί σοβαρά μία άλλη ολλανδική ομάδα.

«Κάτι» υπάρχει από Ολλανδία για Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα δει όλους τους δανεικούς στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει, αλλά εκτός απροόπτου ο νεαρός εξτρέμ θα παραχωρηθεί είτε εκ νέου δανεικός, είτε θα φύγει με πώληση.

Η Βίλεμ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του για 1,5 έτος. Συν τοις άλλοις δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι περί επιστροφής της ομάδας του Τίλμπουργκ για τον Βρουσάι, αν και θα πρέπει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί η Βίλεμ ενδεχομένως να περιμένει κιόλας να πέσει η τιμή του ποδοσφαιριστή.

Βίλεμ λοιπόν δεν υπάρχει στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μία άλλη ολλανδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Οπότε, ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.