Δεν τίθεται θέμα Σεμέδο – Φενέρμπαχτσε

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες να απασχολεί σοβαρά τη Φενέρμπαχτσε, αλλά επί της ουσίας δεν υφίσταται τέτοιο θέμα (τουλάχιστον από την πλευρά του ποδοσφαιριστή).

Δεν τίθεται θέμα Σεμέδο – Φενέρμπαχτσε

Είναι λογικό ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω του τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην Ισπανία, να τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Έπαιξε στο Champions League, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, υπάρχει η προοπτική του Final-8 του Europa League και συν τοις άλλοις κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας. Πρόκειται με λίγα λόγια για ένα «ελκυστικό» πακέτο για αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού.

Η Μπενφίκα και η Πόρτο είναι δύο από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Σεμέδο κάνει «γκελ» και στην Γερμανία, ενώ εσχάτως κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει και τη Φενέρμπαχτσε να ασχολείται εξονυχιστικά με τον 26χρονο στόπερ.

Ωστόσο, τη Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να την βγάλουμε από το «κάδρο». Όχι επειδή δεν ασχολείται η τούρκικη ομάδα με τον Σεμέδο (παράδοξο θα ήταν αν δεν ασχολιόταν), αλλά επειδή δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο ως προς το να «προσελκύει» τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές.

Τουλάχιστον από την πλευρά του Σεμέδο, που παρεμπιπτόντως δεν δείχνει να θέλει να φύγει τούτο το καλοκαίρι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση όχι μόνο από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά από οποιαδήποτε ομάδα της Τουρκίας. Αν κάποτε φύγει από την Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.