Ολυμπιακός: Αντικαθιστά τον χλοοτάπητα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετούν καινούργιο χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού Σταδίου

Ολυμπιακός: Αντικαθιστά τον χλοοτάπητα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν, η οποία τράβηξε χρονικά πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ όμως δεν έχασαν χρόνο και αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Ασφαλώς το βασικό ζητούμενο είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Καραϊσκάκη κι έτσι άρχισαν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες.

Στόχος άλλωστε είναι ο χλοοτάπητας να μπορεί να «φιλοξενήσει» τα πρώτα φιλικά της ομάδας περίπου στα τέλη Αυγούστου.

Μάλιστα η ομάδα εργασίας προχωράει με εντατικούς ρυθμούς στην αντικατάσταση του ψυχρόφιλου χλοοτάπητα με την θερμόφιλη ποικιλία.

Ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από τις αρχές Μαΐου, αλλά λόγω του κορονοϊού, υπήρξαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι την προηγούμενη Κυριακή και γι’ αυτό καθυστέρησε η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Το προσωπικό του γηπέδου, εργάτες, γεωπόνοι και κηπουροί είναι καθημερινά στο Φάληρο, εργάζονται προσεκτικά και προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς την αντικατάσταση, ώστε όλα να είναι έτοιμα χωρίς καθυστερήσεις και με το σωστό αποτέλεσμα.