Το παράπονο του Τράουκο: Είμαι τρίτη επιλογή για τα αριστερά στην Σεντ Ετιέν

Ο Μιγκέλ Τράουκο που έμεινε στην εξέδρα στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Παρί Σεν Ζερμέν, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τους «στεφανουά» και κάπου εκεί εμφανίζεται ο... Ολυμπιακός!

Το παράπονο του Τράουκο: Είμαι τρίτη επιλογή για τα αριστερά στην Σεντ Ετιέν

Δεν του άρεσε του Μιγκέλ Τράουκο η απόφαση του Κλοντ Πιελ να τον αφήσει εκτός τελικής 20άδας για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Παρότι ο Περουβιανός αριστερός μπακ ταξίδεψε κανονικά στο Παρίσι, καθώς ήταν στην αρχική 25άδα, τελικά ο προπονητής της Σεντ Ετιέν τον «έκοψε» και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια περί αποχώρησής του από το «Ζοφρουά Γκισάρ».

Στον γαλλικό Τύπο εμφανίστηκαν κάποιες δηλώσεις του Τράουκο. Δηλώσεις που βγάζουν παράπονο...

«Το ξέρω ότι είμαι Τρίτη επιλογή για τα αριστερά στη Σεντ Ετιέν, αλλά θα παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά... Πόσο θα αντέξει ως... 3ος και κατά πόσο ο Κλοντ Πιελ θα τον «ανεβάσει» στην ιεραρχία των αριστερό στόπερ, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Πάντως, όσο ο Τράουκο εμφανίζεται να είναι η ρεζέρβα της... ρεζέρβας στα αριστερά των «στεφανουά», άλλο τόσο το όνομα του Ολυμπιακού θα φιγουράρει για τα καλά στον γαλλικό Τύπο ως ο πιθανότερος επόμενος σταθμός του.