Βράνιες η 3η επιστροφή: «Κοντά σε συμφωνία η ΑΕΚ»

Έτοιμος να μετακομίσει και πάλι στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ είναι ο Όγκνιεν Βράνιες όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο. 

Βράνιες η 3η επιστροφή: «Κοντά σε συμφωνία η ΑΕΚ»

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην ΑΕΚ για την τρίτη θητεία στην "Ένωση" είναι ο Όγκνιεν Βράνιες σύμφωνα με ρεπορτάζ των Βελγικών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voetbalkrant.com o Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Άντερλεχτ για τη μόνιμη επιστροφή του Βόσνιου στην Ελλάδα και την Ένωση.

"Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία", αναφέρει το ρεπορτάζ τονίζοντας πως οι δύο σύλλογοι συζητούν για μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Η επιθυμία του Βράνιες να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι γνωστή και το μεγάλο... αγκάθι που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι τα δύο χρόνια συμβόλαιο που έχει με την Άντερλεχτ και η αποζημίωση που ζητάει ο Βόσνιος με την ΑΕΚ να εξετάζει την επιστροφή του Βράνιες μόνο σε περίπτωση που ο 30χρονος στόπερ μείνει ελεύθερος.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του.